• Niet tevreden? Geld terug!
 • Beoordeling van 4.7 / 5.0 op Trustpilot
Hoe werkt het

Bescherm jouw huisdier

Verlies jouw huisdier nooit meer uit het oog met de Pet QR-penning. De slimme penning waarmee vinders, via een eenvoudige scan, meteen zien om welk dier het gaat, wat jouw gegevens zijn en hoe jouw huisdier zo snel mogelijk weer naar huis komt. En waarmee jij een ALERT krijgt, zodat je weet dat jouw huisdier gevonden is.


Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/forge/petqr.com/public/wp-content/themes/petqr-c/template-hoewerkthet.php on line 13

Slimme Pet QR-penning

Iedereen met een smartphone kan via de camera-app de QR-code scannen, of het webadres overnemen. Er is geen aparte app nodig.

Het cloud profiel

Heb je je bestelling ontvangen? Begin met het aanmaken van een profiel voor je kat of hond. Het profiel bevat gegevens van de eigenaar en foto's van uw huisdier zodat het kan worden geïdentificeerd. Het profiel wordt automatisch gekoppeld aan de QR-code, zodat het te zien is na een scan.

Iedere bestelling is voorzien van een eenvoudige instructie, waarmee je direct aan de slag kan!

Voorbeeldprofiel Pet QR

Als uw huisdier vermist is, wordt de Pet QR-penning gescand en wordt huisdier-informatie weergegeven.

Voorbeeldprofiel Pet QR

Vermiste dieren

Ieder jaar raken er zo’n 80.000 huisdieren vermist, het is de grootste nachtmerrie van iedere huisdierbezitter.

Direct te identificeren, in tegenstelling tot een chip

Een chip is enkel uit te lezen door specialisten, daarom kan het langer duren voor jouw kat of hond weer thuis is.

Een slimme penning maakt het verschil

Pet QR is de huisdierchip 2.0. Natuurlijk uit te lezen door de Dierenambulance en het asiel, net als de traditionele microchip. Net als door andere vinders, met jouw contactinformatie én eventuele noodcontacten. Inclusief GPS-locatie als die beschikbaar is en met de medische informatie van jouw huisdier. Een compleet profiel in de cloud, zodat jouw huisdier snel weer bij je thuis is.

Bestel een slimme dierenpenning

/home/forge/petqr.com/public/wp-content/themes/petqr-c/footer.php on line 13
&lang=en'>

Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/forge/petqr.com/public/wp-content/themes/petqr-c/footer.php on line 18
Smart Pet QR-tag Black
Zwart

€ 2,95

Tijdelijk 50% korting op de volgende penning

 • Verzendkosten Gratis
 • Maandelijkse kosten na 1 maand € 0,00
 • Totaalbedrag € 0,00

Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/forge/petqr.com/public/wp-content/themes/petqr-c/footer.php on line 127

Ordering temporarily not possible

OPTIONEEL

Combineer met veilige halsbanden voor jouw kat of hond in de volgende stap

30 dagen gratis retourneren
morgen gratis bezorgd
veilige betaling

Veelgestelde vragen

 • Waarom zou ik voor een Pet QR-penning kiezen naast een chip?

  De traditionele microchip zorgt ervoor dat een specialist met het chipnummer het adres kan achterhalen waarop het dier geregistreerd staat. In tegenstelling tot de slimme Pet QR-penning kan deze chip niet door iedere vinder uitgelezen worden en moet de eigenaar er op hopen dat de vinder het dier op laat halen door een specialist of het dier wegbrengt naar het asiel. Dit kost de huisdiereigenaar geld en zorgt ervoor dat het dier lang(er) van huis is.

  Een uitgebreide vergelijking is te vinden op de pagina Hoe werkt Pet QR?.


 • Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/forge/petqr.com/public/wp-content/themes/petqr-c/footer.php on line 174
 • Hoe scan je een Pet QR penning?

  Open de Camera applicatie op jouw smartphone en richt de camera op de QR code, het profiel komt in beeld en kan geopend worden. De huisdiereigenaar ontvangt nu een ALERT met de locatie (indien beschikbaar). Als de smartphone geen QR codes ondersteunt is het ook mogelijk het webadres over te nemen in de internetbrowser of een QR-scanner op te zoeken in de AppStore.

 • Wat is een cloud profiel?

  Pet QR combineert een penning voor jouw huisdier met een persoonlijk cloud-profiel. In het cloud-profiel staat namelijk alle belangrijke informatie, zodat de vinder makkelijk contact met je kan opnemen.

 • Wat is de levertijd van mijn bestelling bij Pet QR?

  Bestel je jouw Pet QR-penning voor 16:00 uur? We verzenden die dezelfde dag nog, zodat je ‘m vaak de volgende dag in huis hebt.

  Je bestelling wordt via Post NL Brievenbuspost (di t/m za) geleverd. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

 • Wat zijn de afmetingen van de penning?

  De penning is met 28mm x 32mm zeer compact, de diameter is ongeveer gelijk aan een 2 euro muntstuk. De epoxy laag zorgt ervoor dat de penning bovendien waterbestendig is.

 • Waarom moet ik maandelijkse kosten betalen?

  Op de QR-penning kan een gebruiker, dankzij het Pet QR-platform, vrijwel ongelimiteerd informatie kwijt en gebruik maken van mooie features zoals SMS-meldingen, gedeelde GPS-locaties en veilige dataopslag. Het (blijven) ontwikkelen en uitvoeren van de functies kost geld, vandaar dat wij gebruikers naast de €2,95 aanschaf ook vragen om een maandelijkse bijdrage te betalen per huisdier.

  Ook vergoeden wij met het abonnement vervangingskosten voor het geval de penning beschadigd raakt. (Fair use)


Warning: Use of undefined constant ICL_LANGUAGE_CODE - assumed 'ICL_LANGUAGE_CODE' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/forge/petqr.com/public/wp-content/themes/petqr-c/footer.php on line 215